Jelenlegi hely

A Star Trac az év beszállítója a Gold's Gym-nél

A Gold’s Gym az eszköz kategóriában a Star Trac-et választotta az év beszállítójának 2014-ben.

A tekintélyes díjat a Gold’s Gym Franchise Szövetség tagjai és a Gold’s Gym vállalati csapata szavazta meg az általános elégedettség és a jövőbeli ismételt együttműködés valószínűsége alapján.

„Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy elnyertük a Gold’s Gym – Az Év Beszállítója díjat,” nyilatkozott Sal Pellegrino a Star Trac Key Account igazgatója. „Keményen dolgoztunk azon, hogy a Gold’s Gym-mel szoros kapcsolatot alakítsunk ki és valós megoldást kínáljunk az igényeire, vállalati szinten és a franchise tagok számára egyaránt. Az elismerés sikere mögött összehangolt csapatmunka áll a Star Trac minden részlegénél, a szerviztől és logisztikától a marketing és értékesítési területéig, melyek mindegyike azért dolgozik együttműködésben, hogy kimagasló vásárlói elégedettséget biztosítson minden Gold’s Gym létesítmény számára.”

Pellegrino az elmúlt három évben szoros együttműködésben dolgozott a Gold’s Gym vállalati létesítményeivel és franchise tagjaival annak érdekében, hogy jobban átláthassa a valós szükségleteiket és személyre szabott megoldást nyújthasson a különböző klubok egyéni céljainak megvalósításához. Olyan egyedi és innovatív termékekkel, mint a Star Trac TreadClimber® és a szabadalmaztatott Max Rack®, valamint az iparágvezető cardio- és erőgépekkel, illetve a kiváló és átfogó szerviz szolgáltatással a  Star Trac világszerte elnyerte a Gold’s Gym elismerését.

A Gold’s Gym mindig a fitneszvilág frontvonalában állt változatos, kimagasló minőségű és innovatív megoldásokat kínálva tagjainak a céljaik hatékony elérése érdekében. A Star Trac régi és megbecsült beszállítója a Gold’s Gym-nek, az ikonikus fitnesz klub láncolatnak, amely 2015-ben ünnepli fennállásának 50. évfordulóját, és amelynél ezt megelőzően a Star Trac már 2007-ben elnyerte az Év Beszállítója díjat.