Jelenlegi hely

Cardio 

A cardio minden létesítmény szívét jelenti. Semmi sem hat úgy a pulzusra, vagy növeli azt oly módon, mint a cardio. Semmilyen más gép nem vonz több embert, hoz létre több energiát és semmit sem használnak ennyit, ezért az a döntés, amelyet a létesítményének e részével kapcsolatosan hoz meg, valószínűleg a legfontosabb döntés lesz. 

A Star Trac cardio berendezéseinek családja továbbra is meghatározó az iparágban, forma és funkció szempontjából egyaránt. A mérföldkövet jelentő Star Trac innovációktól kezdve, mint például a személyi ventilátoroktól és motivációs pályáktól a teljes termékcsaládra jellemző stílusos, következetes és intuitív kezelőfelületekig, nincs más olyan cardio berendezés, amely több elégedettséget hozna Önnek évről évre.

 

E sorozatú cardio

Az innováció a szórakoztatóipari területre is elvezette a Star Trac mérnökeit, és ez sehol sem annyira egyértelmű, mint az E sorozatú cardio és az eSpinner® termékek esetén. Az E sorozat nem csak megizzaszt, hanem szórakoztat is, és a piacon elérhető legteljesebb szórakoztatási opciókat kínálja.

Az E sorozatú cardio és az eSpinner® minden módon fel van szerelve a teljes személyi szórakoztatásra, olyan opciókkal, mint az integrált iPod® csatlakozási lehetőség, 15”-os (38 cm) nagyfelbontású képernyők és a töltésre is alkalmas USB port. A szórakoztató rendszer teljesen integrált a beépített ventilátorokkal, pulzusmérővel, valamint azzal a lehetőséggel, hogy tetszés szerint válassza ki, játssza le és élvezze a szórakoztatási lehetőségek egyikét. Karcsú, modern kialakításával az E sorozatú cardio család ugyanolyan jól mutat, mint amennyire jól szórakoztat. 

 

S sorozatú cardio

Az S sorozat egyszerű, célszerű, valamint kifinomult, ugyanakkor nem jár áldozathozatallal. Kifejezetten azok számára készült, akik megbízható, professzionális minőségű, illetve működésű cardio gépeket keresnek kivételes áron. A Star Trac S sorozata nem marad el ettől – sőt, új standardokat állít a cardio termékcsaládok számára.

Az S sorozat a Star Trac valamennyi népszerű, felhasználóbarát funkcióját tartalmazza, mint például az állítható személyi ventilátorok, egyszerűen szabályozható ülésállítók és kétplatformos pedálok. Az S sorozat számos olyan funkciót nyújt, amelyről ebben a kategóriában nem is álmodott volna. Nem is beszélve az olyan komponensekről, mint a nagyméretű LED kijelző, extra méretű gombokkal és szövegekkel, amely lehetővé teszi a lehető legkönnyebb és legintuitívabb kezelést.