Jelenlegi hely

A vállalat átfogó termék portfoliót kínál változatos paraméterekkel, számos opcióval és több árkategóriában, annak érdekében, hogy eleget tegyen bármely létesítmény teljes berendezési kívánalmainak.  A Star Trac minden termékkategóriában rendelkezik megoldásokkal, ugyanakkor büszke a csak a Star Trac-nél elérhető, kizárólagos, egyedi és szabadalmaztatott eszközeire, amelyekkel a versenytársak nem rendelkeznek. A cardio kategóriában elérhető, forradalmi Star Trac Coach® alkalmazástól, az erőgépekre jellemző, innovatív Lock N Load® lapsúlyválasztó rendszeren keresztül, az iparág vezető csoportos edzés megoldásait jelentő Spinning® és BoxMaster® programokig, a Star Trac folyamatosan innovatív és új távlatokat nyitó termékek létrehozására törekszik.

Elszánt globális csapatával a Star Trac elkötelezett a vásárlói számára nyújtott legmagasabb szintű szervizszolgáltatás biztosítása mellett, a hosszú távú és sikeres partneri kapcsolatok alatt. A csapat konzultatív megközelítésre és olyan megoldások elérésére törekszik, amelyek segítenek a partnerek vállalkozásának növekedésében, nagyobb bevételt generálnak és javítják a tagok, vendégek elégedettségét. A Star Trac a jövőben is olyan termékek fejlesztésére törekszik, amelyek esztétikailag különbözők, formatervezésük barátságos, kezelésük intuitív, használatuk pedig motiváló és eredménnyel jutalmazó.      

A vállalat jövőképe az, hogy gyarapítsa az egészséges és aktív életmódot követő közösséget, az akadályok csökkentésével és az edzés élményének, valamint eredményének javításával. Napjainkban a világ 75 országában több mint 4 millió ember használ rendszeresen Star Trac fitneszgépeket, élvezve azok páratlan funkcionalitását és stílusát.

A kezdetektől fogva az innováció és a különleges megközelítések alkalmazása mozgatta a Star Trac csapatát. Az első Star Trac futópad is már annak az eredménye volt, hogy a meglevő technológiát megvizsgálva még jobb megoldásokat kerestek. Fejlesztéseik során azóta is minden lépést azért tesznek, hogy a felhasználók igényeire találjanak megoldásokat, ahelyett, hogy csak új termékeket hozzanak létre. Ennek eredményeképpen sok Star Trac innováció iparági szabvánnyá vált, több mint egy tucat egyedi szabadalommal.

A Star Trac 2000 óta egy tervezési platformot alkalmaz, amely a BMW Group Designworks USA céggel kialakult kapcsolat eredményeképpen lett létrehozva. Ez a kapcsolat nem csupán a kialakítás funkcióját segíti továbbfejleszteni, hanem a termékek stílusát is. Elmondható, hogy a Star Trac új eszközeinek tervezésére, illetve fejlesztésére sosem a könnyű, olcsó, vagy kiszámítható mód a jellemző. Ugyanakkor pont ez a szenvedély az, ami a szerény kezdetektől olyan nemzetközi vállalattá emelte a Star Trac-et, amely globális gyártással rendelkezik az Amerikai Egyesült Államokban és Kína Xaimen városában, illetve irodákat tart fent az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában, Németországban, Spanyolországban és Ázsiában.