Jelenlegi hely

Hamarosan elérhetők a Star Trac új, csoportos edzésre kifejlesztett kerékpárjai

A Core Health &Fitness, a professzionális fitness iparág vezető gyártója bejelentette, hogy hamarosan 3 új, csoportos edzésre alkalmas teremkerékpárt vezet be.

A három modell a következő neveket kapja: Studio 7 ™, Studio 5 ™ és  Studio 3 ™. „Az új kerékpárok tökéletes ár-érték aránnyal lesznek elérhetőek, mivel ez az ügyfelek számára ez kiemelten fontos", mondta Dustin Grosz, a Core Health & Fitness elnöke. "Az elmúlt 15 évben értékesített teremkerékpárokkal elegendő tapasztalatot szereztünk, ami a tervezési, mérnöki, gyártási és forgalmazási folyamatokat illeti, ezért a döntés a saját fejlesztésű teremkerékpárok fitness piacra történő bevezetésével kapcsolatban abszolút átgondolt és indokolt. A Core Health & Fitness új teremkerékpárjai a legmagasabb minőséget képviselik, választ nyújtva az ügyfelek kívánságaira és elvárásaira. Az új teremkerékpárok a kiváló megjelenés és minőség mellett sokkal vonzóbb áron érhetőek majd el, mint a Star Trac által eddigi hasonló eszközei" tette hozzá Dustin Grosz.

Jeff Dilts, a Core Health & Fitness termékfejlesztési menedzsment alelnöke a következőket mondta: "Bár a kerékpárok eltérő anyagú vázszerkezettel és hajtáslánccal vannak ellátva, mindháromban jelen lesz a nagyméretű, kiegyensúlyozott lendkerék és a direkt fékrendszer. A csúcskategóriájú Star Trac Studio 7 ™ alumínium vázszerkezettel, többszörösen tesztelt Poly V ékszíhajtással és SPD pedálokkal van ellátva. A Star Trac Studio 5 ™ ugyanezekkel a paraméterekkel rendelkezik, azzal a különbséggel, hogy acél vázszerkezetre épült. Mindkét kerékpár Star Trac szabadalmaztatással ellátott, tartós Morse kúpos hajtókarral felszerelt, a teljesítmény, biztonság és tartósság érdekében.

A Star Trac Studió 3 ™ teremkerékpár acél vázszerkezetű és hagyományos lánchajtással, valamint direkt fékrendszerrel van ellátva. A Star Trac Studio sorozat biztosítja a tökéletes választást, ha egy önmagára igényes fitneszklub az ideális megoldást keresi a látogatói számára."